Бабата на Азис предрекла преди смъртта си и, че Слави ще е президент

Бабата на Азис Станка, която почина преди две години, беше най-известната гледачка в Костинброд и региона.

Възрастната ромка обаче има пряко отношение към актуалната политическа ситуация в страната, тъй като още в далечната 2007-а година е предсказала, че президент на България в следващите години ще стане… Слави Трифонов.

Всъщност Дългия получил ВИП сеанс при циганката с трето око благодарение на нейния внук Васко. Поводът обаче съвсем не бил политически, а личен. Трифонов се опитал да установи кога най-после ще сключи брак, или ще остане „сам като куче“ до края на дните си. Слави се отчаял, защото различни баячки му предсказвали, че ще мине под венчило на 32 години, след това – на 36, на 40 и т.н.

Когато обаче и този рожден ден минал, на Трифонов му писнало и вокално напсувал разните екстрасенски и баячки. Да, ама това се случило на светско събитие в присъствието на Азис, който веднага го дръпнал и му обяснил, че баба му Станка е истинска пророчица и при нея няма шест-пет. И обещал, че ще приеме Слави без пари, само за да демонстрира таланта си.

За съжаление Станка пророкувала вечно безбрачие на шоумена, но намекнала, че може би някъде има пораснал син, пише lupa.bg. Дали в това има някаква капка истина, историята мълчи. По-интересното обаче е, че ни в клин, ни в ръкав бабата изтърсила, че Дългия ще стане президент на България.

„Да, а след това сигурно и космонавт, ама с тая голяма глава няма да се събера в ракетата“, приел на майтап думите й Трифонов.

И още нещо – макар разклатеното здраве на Дългия да е основна тема на родните и дори на чуждите издания в последно време, според Станка той безпроблемно ще доживее 80-годишна възраст. Известната гледачка от Костинброд си отиде през 2019 г. само няколко месеца, след като предсказа смъртта си.

Тя обяви в телевизионно предаване, че дните й на земята са преброени и за това ударно обучава трите си дъщери Гергина, Стефка и Малина във врачуване.

Думите й тогава бяха, че има странното усещане как някаква сила идва и я взема. Подобно чувство прочутата баба Станка е имала и преди смъртта на сина си, който почина от рак преди няколко години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *